Till dig som är intresserad av att inleda en utbildning vid YA! vill vi säga varmt välkommen till oss. Utbildning och studier ger, oberoende av längd, utformning och sätt att studera oanade erfarenheter och möjligheter till utveckling.

 

Att lära sig nya saker är en resa mot nya och outforskade områden. En resa som kanske inte alla gånger är så lätt, men som lönar sig i längden.

 

Yrkesakademin i Österbotten stöder regionen till 100 % och vi strävar till att vara ett självklart val för studerande. Hos oss är studerande i centrum. Kontakten till näringslivet och företagen i regionen är väldigt viktig och vi jobbar hårt för att våra studerande ska ha ett starkt kunnande och en omfattande kompetens när de beger sig ut i arbetslivet efter studier hos oss.

 

Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar och tjänster för såväl unga som vuxna och företag vid flera olika enheter runt om i Österbotten. Förutom olika utbildningar kan vi också erbjuda dig hjälp med företagsutveckling och personalfortbildning.

 

Vi finns till för dig så tveka inte att ta kontakt om du har frågor.

 

 

undersökning bland första årets studerande

suomeksi 30hineenglish 30h