Verksamhet i Vasa

Verksamhet i Vasa

 

Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 Vasa

 Här kan du se en 360-graders presentation över Campus Kungsgården

 

Vid vår enhet i Vasa kombineras nytt och gammalt då det nya Campus Kungsgården reser sig på det anrika Kungsgårdsområdet. Campuset togs i bruk vårterminen 2014. Området har fungerat som skolområde i ungefär 200 år och enheten är omgiven av åker och äng, men också av Vasa stads snabbast växande företags- och industrikluster.

Campus Kungsgården

Den nybyggda campusbyggnaden hyser toppmodern utrustning och klassrum och samlar alla YA!:s utbildningar  i Vasa under samma tak.

Vid enheten har vi ett eget internat med 160 bäddplatser. På internatet bor du som år under 18 år hyresfritt och har tillgång till internetuppkoppling. Studerande inom naturbruk och miljö äter frukost och middag kostnadsfritt.

Campus Kungsgården är en unik studiemiljö med 35 000 m² toppmoderna utrymmen som fylls med det senaste i utbildningsväg. Här studerar både ungdomar och vuxenstuderande vid en mängd olika utbildningslinjer.

I Campus Kungsgården finns också vår egen Restaurang Kungsgården, likaså vår frisörsalong PointCut samt vår bilverkstad. Här prövar våra kock-, frisörs- och fordonsmekanikerstuderande på arbetslivet i verkliga kundbetjäningssituationer.

 

KARTA ÖVER CAMPUS KUNGSGÅRDEN (pdf)

 

suomeksi 30hineenglish 30h