Kurser

Vuxenutbildningen inom YA! har utvecklats under tiotals år och är idag en föregångare som ständigt utvecklar verksamheten med den studerande i centrum. Hos oss får du som studerande tillgång till ett brett utbud av kurser inom ett stort antal branscher. Våra erfarna utbildare handleder dig så att du når ditt personliga kompetensutvecklingsmål. Vi skräddarsyr våra tjänster så att de passar dig både vad gäller innehåll och upplägg.

Information

När kurserna ordnas enligt det planerade programmet  får du ingen kallelse till kursen. Vid eventuella ändringar i kursprogrammet kontaktar vi dig som kursdeltagare per telefon. I kursavgiften ingår undervisning och kursmaterial.

Observera att det är förhandsanmälan till alla kurser. Anmäl dig i god tid före kursstart till någon av följande studiesekreterare:

  • Gunilla Finström, 06-324 23 77
  • Ann-Christin Hägglund, 06-324 26 22
  • Ann-Carine Nordmyr, 06-324 25 09

Du kan också kontakta oss per e-post till . Uppge namn, kontaktuppgifter och kursen du vill delta i.

Vi antar våra kursdeltagare i den ordning som anmälningarna kommer in, så var ute i god tid. Populära kurser blir fort fulltecknade.

Fråga gärna efter lediga platser även efter att anmälningstiden gått ut, det kan löna sig.

Om inte tillräckligt många anmält sig inom utsatt tid inhiberas kursen. I så fall meddelar vi dig det per telefon.

Om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som skulle önska delta.

Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller på ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald räknas inte som en annullering. För en oannullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften dock minst 25 euro.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskemål gällande kurser och utbildningar!

suomeksi 30hineenglish 30h