Logistikcentrum

Vill du ha ett fritt, intressant och omväxlande yrke? Vill du upptäcka världen och vara vägens riddare? Vill du känna kraften av en vridstark, stor maskin och ha den obeskrivliga känslan att du behärskar ett stort, tungt fordon? Är du en person som är självständig, ansvarsfull och är kundmedveten? Då ska du bli chaufför.


Inom YA! sker chaufförsutbildningen inom vårt logistikcentrum vilket gör att vi kan erbjuda en utbildning med direktanknytning till arbetslivet både vid skolan och ute på landsvägen. Hos oss kan du erhålla B-, C-, D- och E-körkort. Du kan upprätthålla din yrkeskompetens genom vårt rikliga kursutbud. Du kan även bland annat få trafiktillstånd och rätt att köra ADR-transport.

Chaufförens arbetsuppgifter består av körning, lastning, lossning och kontakter med många människor. Chauffören bör även klara av de vanligaste serviceingreppen.

Det är enormt stor efterfrågan på det chaufförer i hela Finland. Arbetsplatser finns inom olika typer av transporter; både när- och fjärrtransport. Våga satsa på ett framtidsyrke!

suomeksi 30hineenglish 30h

suomeksi 30hineenglish 30h