Öppet hus vid Campus Kungsgården 1.11.2016

Öppet hus vid Campus Kungsgården 1.11.2016

Under öppet hus tillfället vid enheten i Vasa kan du bekanta dig med YA:s breda utbildningsutbud för unga och vuxna. Våra studerande, både unga och vuxna, och vår personal finns på plats med verksamhet på branscherna och för att svara på dina frågor.

  • I A-husets aula hittar information om vår projektverksamhet, internationella verksamhet och en helpdesk för dig som funderar på studier hos oss. Du kan också bekanta dig med vår internatsverksamhet och med våra hyresbostäder för vuxna.  Vår logistik- och merkonomutbildning för vuxna finns också representerade under kvällen.
  • Frisörsalong PointCut håller öppet och erbjuder bland annat olika vårdbehandlingar. Våra närvårdarstuderande finns på plats med verksamhet både i C-huset och i A-byggnadens vårdklass.
  • Ute i verkstäderna kommer arbetslivsrepresentanter från bland annat ABB och Wärtsilä att finnas för att svara på frågor om arbetslivet. Du kan också prova på väggmålning på vår klottervägg och besöka våra husbyggare, fordonsmekaniker, vvs-montörer och elmontörer och bekanta dig med deras verksamhet.
  • Ute på naturbruksområdet steker skogsmaskinsförarna plättar och eldar stockljus. Våra lantbruksstuderande visar bildspel på sin vardag och grillar korv till gästerna.

suomeksi 30hineenglish 30h