PointCut - Frisörsalong

 

YA!:s egen frisörsalong heter PointCut och finns i Vasa i Campus Kungsgården. Vi strävar efter att ge en professionell service inom klippning, färgning, permanent och hårvård. Vi erbjuder också andra behandlingar som till exempel make up och manikyr. Hos oss kan du också köpa hårvårdsprodukter. Längst ner på sidan hittar du våra aktuella erbjudanden.

Vår målsättning är att ge dig yrkesskicklig och vänlig service. Med vänlig personal och i en inspirerande miljö står våra frisörstuderande till din tjänst.

Vårdbehandlingar

Vård för håret - känns hårtopparna slitna men du har ingen större lust att klippa så mycket av ditt hår? Kom då till oss och få en vårdbehandling med hårvårdsprodukter. Vi analyserar ditt hår och gör ditt eget hårvårdsprogram.

Manikyr

Vi erbjuder dig traditionell manikyr för händerna med tillhörande massage och paraffinbad. Nu gör vi även Shellac – ett nagellack som håller i 14 dagar.

Kundkvällar

Kom och ha trevligt i goda vänners lag

Samla ihop ett gäng och gör något roligt tillsammans! Ring till PointCut i Vasa (Ann-Charlotte Cederlöf, så skräddarsyr vi ett program allt efter er önskan. Du kan också kontakta oss per e-post:

 

Hjärtligt välkomna!
Våra frisörstuderande tar väl hand om er.

 ´

suomeksi 30hineenglish 30h