Sökes till Enheten i Vasa

 

Yrkesakademin i Österbotten har ca 300 anställda och 2500 studerande, såväl unga som vuxna. Verksamhet bedrivs i hela Österbotten. Nu söker vi nya medarbetare till vår färgstarka gemenskap.

Ansökningar senast 29.9.2014 kl. 15 till Yrkesakademin i Österbotten, Susanne Wiik- Mannila, 65380 Vasa eller . Märk kuvertet eller e-posten med ”Ansökan”.

För timlärare behörighetskrav enligt förordning om behörighetsvillkor (986/1998). Anställningsvillkor enligt UKTA. För lagerförvaltare utgår anställningsvillkor enligt Kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal för teknisk personal.

Av de sökande önskar vi förutom formell behörighet också datorvana, bred erfarenhet från arbetslivet och uppdaterad branschkännedom. Vi värdesätter flexibilitet, samarbetsförmåga samt vilja att aktivt delta i branschens utveckling. Enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) bör den som väljs uppvisa ett straffregisterutdrag för att valet ska vinna laga kraft.

Placeringsorten som nämns i annonsen är placeringsorten vid anställningens början.


Enheten i Vasa

Lagerförvaltare i tillsvidare arbetsförhållande

Arbetsuppgifterna är bland annat; inköp av varor till lagret, ansvara för produktsortiment och –volym i samarbete med användarna, sköta lagerbokföringen och inventeringar, fakturering av lageruttag Vi värdesätter erfarenhet av liknande arbeten, datorvana, samarbetsförmåga, ordningssinne och noggrannhet. Arbetet inleds 3 november och med en prövotid på 4 månader.

Timlärare i huvudsyssla i gemensamma ämnen, tidsbunden anställning (moderskapsvikariat) 15.12.2014 – 30.06.2015.

Undervisning främst i matematik, fysik och kemi. Behörighet att undervisa på gymnasienivå i matematik krävs av timläraren.

Mer information: Avdelningschef Kjell-Erik Lall, tfn 050-5575194

 

suomeksi 30hineenglish 30h

suomeksi 30hineenglish 30h