Välkommen på Yrkesutbildningens internationella höstdagar

Yrkesutbildningens internationella höstdagar är ett årligt återkommande evenemang som riktar sig till personer som jobbar/kommer i kontakt med internationell verksamhet samt till lärare och ledning inom yrkesutbildningen. I år arrangeras evenemanget i Vasa av Vamia, i samarbete med YA! Yrkesakademin i Österbotten och Utbildningsstyrelsen.

Årets tema är YHDESSÄ-TILLSAMMANS. Specialteman under höstdagarna är att hitta lösningar till aktuella utmaningar  inom den internationella verksamheten samt samarbete inom ramen för jubileumsåret Suomi Finland 100. Evenemanget är ett av statsrådets officiella Finland 100-program och del av den europeiska yrkesveckan  ”Vocational Skills Week”. Därtill firas programmet Erasmus+ 30 år.

Läs mer om programmet här

Anmälan till de Internationella höstdagarna har öppnats!

Deltagande i yrkesutbildningens Internationella höstdagar kräver förhandsanmälan. Anmäl dig  här.

Anmälan är öppen fram till 15.9.2017.

Deltagaravgiften är 150 € och inkluderar program och måltider. Vamia fakturerar utbildningsanordnarna deltagaravgiften.

Kostnader för resor och övernattning ingår ej i deltagaravgiften.

Anmälan efter utsatt datum (till ett högre pris) kan göras fram till  25.9.2017 genom att kontakta: (040 7117070).

Avbokningsregler

Avbokningar kan göras fram till 22.9.2017, då 50% av deltagaravgiften returneras. Efter detta returneras inte deltagaravgiften. Avbokningen sker skriftligt genom e-post:

Om du av någon anledning är förhindrad att delta, men har arrangerat en ersättare i ditt ställe,  kan din plats överlåtas  till denna person utan extra kostnad.

suomeksi 30hineenglish 30h