vuxna_447Utbildning för vuxna


Idag är kompetensutveckling i form av utbildning eller personlig utveckling under ledning av en handledare eller coach något för alla. Möjligheterna att utveckla din kompetens är nästan oändliga. Att avlägga en examen sker till stora delar utgående från dina egna önskemål. Ofta kopplas behovet av utbildning till den arbetsplats du har. Då är också arbetsgivaren med i planeringen. Kompetenscoacherna och utbildarna vid YA finns till för dig!
 
Vuxenutbildningen inom YA! har utvecklats under tiotals år och är idag en föregångare som ständigt utvecklar verksamheten med den studerande i centrum. Hos oss får du som studerande tillgång till ett brett nät av kompetens som omfattar ett stort antal branscher. Våra erfarna utbildare handleder dig så att du når ditt personliga kompetensutvecklingsmål. Vi skräddarsyr våra tjänster så att de passar dig både vad gäller innehåll och upplägg.
 
Vi finns till för såväl privatpersoner som för arbets- och näringslivet. Med hjälp av ett stort antal finansieringsalternativ kan vi hjälpa dig att få ett personligt eller företagsanpassat förmånligt kompetensutvecklingspaket.
 
Kontakta oss genast när utbildnings- och kompetensfrågor är aktuella så kan vi bidra enligt dina specifika önskemål. YA! finns i hela Österbotten, är till för och ska användas av dig!
 
Bekanta dig med vår nya broschyr om våra utbildningar vid YA:s vuxenutbildningscenter. Här finns den i pdf format. Vill du ha den hemsänd så kontakta våra studiesekreterare.
Välkommen till oss!
 
© Yrkesakademin i Österbotten