Kakor och Policy

Yrkesakademin.fi använder kakor (”cookies”) på webbplatsen för att förbättra din användarupplevelse, men de är inte nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. 

En kaka är en liten textfil med en identifierare (en rad av bokstäver och siffror) som skickas av en webbserver till en webbläsare och lagras av webbläsaren. Identifieraren skickas sedan tillbaka till servern varje gång webbläsaren begär en sida från servern. Kakor används för att webbplatser ska fungera mer effektivt och för att ge information till webbplatsens ägare. Vi har i bruk endast kakor från Google Analytics för webbplatsens besökare. Vi anonymiserar all IP-adressinformation i Google Analytics.

I webbplatsens konstruktion finns inga direkta integrationer mot sociala medier. Vi använder inte s.k. pixeltaggar på vår webplats till/från Facebook. Vi har dock länkningar till våra respektive sidor på sociala medierna. Detta innebär att vi inte skickar vidare information om ditt besök till exempelvis sociala medieföretag. 

Du kan spåra och säkerställa vilken användingen av kakor som används på webbplatsen med hjälp av att installera tillägget Ghostery i din webbläsare. Du kan även spärra kakor från att lagras på din dator.

Du kan även besöka https://www.aboutcookies.org/ som innehåller omfattande information om hanteringen av kakor för en mängd olika webbläsare. Där finner du även information om hur du tar bort kakor från din dator samt mer allmän information om kakor. Information om hur ändringar i inställningar kan göras på webbläsare för mobiltelefoner finner du i manualen som följer med mobiltelefonen.

Du hittar närmare information angënde våra registerbeskrivningar och personuppgiftshantering på adressen: http://www.sofuk.fi/index.php/protokoll/registerbeskrivningar

ENHETEN I PEDERSÖRE:

Öjesvägen 74, 68910 Bennäs

ENHETEN I JAKOBSTAD:

Köpmansgatan 10 68600 Jakobstad

ENHETEN I VASA:

Kungsgårdsvägen 30 A 65380 Vasa

ENHETEN I NÄRPES:

Ängskullsvägen 1, 64230 Närpes st.
Tfn. 06-324 2622

  • Tfn: 06-324 2000

Växeln är öppen må-to
kl. 8.00-15.45, fre kl. 8.00-15.00
(Växeln är lunchstängd kl. 11-12)

  • Fax: 06-324 2210
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
UTBILDNING I VÄRLDSKLASS