Accessibility Tools

Jag har utvecklats, både på insidan och utsidan

Jag har utvecklats, både på insidan och utsidan

Isabel Häggdahl började studera vid YA på hösten 2018, direkt efter grundskolan. Här berättar hon om sin studiebana: ”Jag började studera vid YA i Vasa till närvårdare, men kom på att det inte riktigt var min grej och bytte till kock studier i januari 2019.

Jag valde YA för att YA hade ett stort utbud av olika utbildningar, YA:s linjer finns på olika språk och YA:s byggnader är stora och kreativa. Dessutom är YA ganska nära min familj och hemort, Molpe. Att ha studerat på YA har gjort att jag har utvecklats på både insidan och utsidan. Det roligaste har varit att lära känna så många nya olika människor. Det mest utmanande har varit att hålla fast vid kreativiteten eftersom det har varit så mycket som har hänt på en och samma gång.”

Redan under studierna vid YA inledde Isabel sina tradenom studier vid Novia. Om hennes framtidsdrömmar säger hon: ”I framtiden tror jag att jag kommer att utveckla all den kunskap som jag har fått som grund vid YA och hoppeligen öppna en egen restaurang en vacker dag.”

ISABEL HÄGGDAHL, 18 år
2020

Läs Nästa artikel  • Home
  • Reportage
  • Jag har utvecklats, både på insidan och utsidan

Kontaktuppgifter

Infopunkt: Tfn: 06-324 2000 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Växeln är öppen må-to kl. 8.00-15.45, fre kl. 8.00-15.00 (Växeln är lunchstängd kl. 11-12)

© Yrkesakademin i Österbotten. All rights reserved.