Accessibility Tools

No Fortunate Son aka Tobias

No Fortunate Son aka Tobias

Tobias Fagerholm studerade musik på YA mellan 2013-2017. Det här är hans berättelse:

”Jag har alltid gillat musik, jag började mina musikstudier vid evangeliska folkhögskolan i Vasa, men ett halvt år in i mina studier vid EFÖ bestämde jag mig att söka in till YA efter ett tips från en kompis. I bakgrunden har jag också studier i husbyggnad, och har också arbetat 4 år som husbyggare innan jag kom fram till att jag ville utveckla min musikaliska sida mera.

Min tid på YA gick snabbt, det var väldigt många bra lärare och elever som inspirerade mig varenda dag och hjälpte mig när jag hade det svårt med mina studier (teorin har aldrig varit min starka sida). Det jag tyckte bäst om var att jag fick vänner för livet under studietiden, och många har också blivit mina arbetskamrater inom musikindustrin.

Idag skriver jag egen musik under namnet No Fortunate Son. Jag har släppt en singel och 29.5.2020 kom nästa låt ut som heter ”Who I am”.

I framtiden har jag olika saker jag skulle vilja göra, tex. skulle jag vilja åka till Nashville några månader och spela in en singel där och vara med på låtskrivarcirklar. Jag skulle också vilja resa och tex. vandra genom Frankrike till Spanien (800km).”

TOBIAS FAGERHOLM, 32 år
2020

Läs Nästa artikelKontaktuppgifter

Infopunkt: Tfn: 06-324 2000 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Växeln är öppen må-to kl. 8.00-15.45, fre kl. 8.00-15.00 (Växeln är lunchstängd kl. 11-12)

© Yrkesakademin i Österbotten. All rights reserved.