Accessibility Tools

Tervetuloa YA! Yrkesakademin i Österbottenille

Pituudesta ja muodosta riippumatta, koulutus ja opinnot antavat ihmiselle ennenäkemättömät mahdollisuudet kasvaa. Uusien asioiden oppiminen on kuin seikkailu tuntemattomaan - matka joka ei välttämättä ole aina helppo, mutta tulevaisuutta ajatellen se on sen arvoinen.

Yrkesakademin i Österbotten (YA!) on isompia suomenruotsalisia ammattiopintolaitoksia. YA muodostettiin vuonna 2009 kun ammattikoulut Svenska Yrkesinstitutet, Korsnäs Kurscenter ja Vocana yhdistettiin. YA:n eri toimipaikassa Pohjanmaan rannikolla opiskelee noin 2200 nuorta ja aikuista ja YA työllistää noin 220 ihmistä. YA NUMEROISSA

YA:n ylläpitää kuntayhtymä Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur, joka muodostuu 14 kunnasta Pohjanmaalla. YA:n rehtorina toimii Boris Ståhl, ja apulaisrehtorina toimii Linda Öhman.

Yrkesakademin i Österbotten tarjoaa opiskelijoille mielenkiintoisia ja inspiroivia opiskeluympäristöjä. Vaasassa ja Pietarsaaressa toimimme uusissa campus rakennuksissa - Campus Kungsgården (Vaasa) ja Campus Allegro (Pietarsaari). Närpiön toimipaikasta löydät muun muassa meidän logistiikka keskus, joka on yksi suurimmista alallaan. Pännäisessä toimipisteemme sijaitsee koulukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Meille opiskelija ja hänen tarpeet ovat aina etusijalla ja pyrimme löytämään opiskelijalle optimaaliset ratkaisut opinnoilleen. Ammatillisten perustutkimusten lisäksi meiltä löydät laaja valikoima näyttötutkintoja ja erilaisia jatkokoulutuksia ja palveluita yrityksille. Meillä on myös hyvin kehittynyt ja toimiva kehitys- ja projektitoiminta.

Yrkesakademin i Österbotten tarjoaa monipuolista koulutusta sekä nuorille että aikuisille, ja yrityksille. 

Kontaktuppgifter

Infopunkt: Tfn: 06-324 2000 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Växeln är öppen må-to kl. 8.00-15.45, fre kl. 8.00-15.00 (Växeln är lunchstängd kl. 11-12)

© Yrkesakademin i Österbotten. All rights reserved.