Accessibility Tools

Utbildningsort


Personalarbete (45 kp)

Grundexamen i affärsverksamhet OPH-5162-2021

Studierna ger dig grundläggande kunskaper i personalarbete och organisationspsykologi samt stärker dina kunskaper i Officeprogrammen och uppgörande av personalrelaterade dokument. Under studierna deltar du också i tre av Ledarskapsforums expertföreläsningar och får en inblick i personalarbete ur ett ledarperspektiv.

En studiehelhet för dig som är intresserad av HR, personalledning och välmående i arbetslivet. I helheten ingår examensdelarna: Arbete i en arbetsgemenskap, 15 kp Stödtjänster för personal, 15 kp Arbete som kräver spetskompetens – ledarskap, 15 kp

September 2022 - våren 2023. Studierna riktar sig till dig som har ingen eller begränsad erfarenhet av personalledning och inga förkunskaper krävs. 

Studierna kan genomföras helt på distans och enligt egen tidtabell, undantaget Ledarskapsforums föreläsningar. Under studiernas gång jobbar du med individuella uppgifter, inlämningsuppgifter och veckovisa forumdiskussioner. I slutet av studierna avlägger du yrkesprov och erhåller betyg på delexamen från YA!

Läs mer

Ansökan


Visa urvalskriterier

Avgångsbetyg från den grundläggande utbildningen (eller motsvarande kunskaper).

Ifall du har annat modersmål än svenska kallas du till ett språkprov.

Språknivå: Läsförståelse: A2.2 |  Skriftlig färd.: A2.2 | Hörförståelse: A2.2 | Muntlig färd.: A2.2

Kostnader
27,50 per termin

Kontakter

  • Cecilia Yrttiaho, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 050 40 88 347

Relaterad utbildning

Kontaktuppgifter

Tfn: 06-324 2000 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Växeln är öppen må-to kl. 8.00-15.45, fre kl. 8.00-15.00 (Växeln är lunchstängd kl. 11-12)

© Yrkesakademin i Österbotten. All rights reserved.