Accessibility Tools


Mästare 2021 semifinalerna 1-4.2


Maj 12, 2023

På grund av Coronapandemin, genomförs semifinalerna i Mästare2021 på ett helt nytt sätt, nämligen på distans. De studerande deltar alltså i semifinalerna i den egna läroanstaltens utrymmen, vilket betyder att de inte behöver resa utanför den egna studieorten.

Vi på YA är i full gång med förberedelserna inför semifinalerna för våra egna tävlande. Den 2.2 tävlar två närvårdarstuderande och den 3.2 har vi två studerande som tävlar i visuellt försäljningsarbete, en tävlande i databehandling, en som tävlar i grenen målning och tapetsering samt tre skogsmaskinsförare och en servitör som tävlar inom sina branscher.

Tävlingarna utförs på olika sätt beroende på gren, men gemensamt är att vi använder oss av olika digitala verktyg som gör bedömning på distans möjlig, tex. så att praktiska prestationer filmas och streamas via YouTube, och teoretiska uppgifter görs tex. via webroprol eller microsoft forms.

Läs mer på https://taitaja2021.fi/sv/ och håll tummarna för våra studerande den 2-3.2!

Vi önskar alla lycka till, både med arrangemangen och i själva tävlingen!  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Senast ändrad: 03 november 2021

Kontaktuppgifter

Tfn: 06-324 2000 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Växeln är öppen må-to kl. 8.00-15.45, fre kl. 8.00-15.00 (Växeln är lunchstängd kl. 11-12)

© Yrkesakademin i Österbotten. All rights reserved.