Skip to main content

Välkommen på Öppet Hus till YA, Campus Mosedal i Närpes, 11.2 kl. 10-14


juni 18, 2024

- kom och bekanta dig med vår verksamhet och våra utrymmen!

Varmt välkommen på öppet hus till Campus Mosedal, 11.2. kl. 10-14. Förutom att ni kan få svar på alla era frågor om våra utbildningar, om hur det är att studera hos oss, hur man söker till oss (om gemensam och kontinuerlig ansökan), om kombistudier och läroavtalsmöjligheter, så kan ni också bekanta er med våra utrymmen och internatet. 

I matsalen serveras lunch kl. 11.00-13.00. 

Meny:  Burgundisk köttgryta,potatis med rostade rotsaker, sallad, bröd, jordgubbskvarg och kaffe.
Priser: Vuxna 10,00 €, barn under 8 år 5,00 €

I aulan i Campus Mosedal får du svar på frågor som berör våra utbildningar, antagning och ansökan, kombistudier, läroavtalsmöjligheter och annat som du funderar på. Du kan också testa din problemlösningsförmåga med en liten knepig uppgift från alla våra branscher! 

Våra studerande inom medietjänster håller till i Maker Space och presenterar robotteknik och -programmering, 3D-utskrift, Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) med mera. Där finns också en spelstation med flera datorer där du kan tävla i rallykörning, ett spel utvecklat av en av våra studerande. Snabbast tid vinner!

Även i metall- och byggverkstäderna pågår aktiviteter hela dagen.

Våra närvårdarstuderande finns på plats i vårdklassen. Här kan du mäta ditt blodtryck och blodsocker samt göra en hemoglobinmätning. 

Om du är intresserad av att studera till merkonom – kom till Molnrummet och testa dina kunskaper i affärsverksamhet! Våra studerande och lärare är också på plats för att svara på frågor om utbildningen.

Våra lärare i logistik befinner sig i logistikverkstaden och på gården med olika fordon och berättar gärna mera om olika utbildningsmöjligheter inom logistikbranschen.

Passa också på att besöka vårt internat! 

VI SES!  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Senast ändrad: 06 februari 2023