Accessibility Tools

Utvecklingsverksamhet vid YA

Metalliskt kugghjul med en grön växtplanta

Yrkesakademin i Österbotten driver en mångsidig och omfattande utvecklingsverksamhet. Verksamheten sker främst med extern finansiering och i projektform, och delvis i samarbete med andra aktörer.

Visionen Utbildning i världsklass innebär att vi ständigt söker utveckling och förbättring. Våra studerande ska få kompetenser för framtidens arbetsliv och samhälle, och det innebär att vi kontinuerligt bör utvecklas och anpassa oss till omvärldens förändringar.

Vår utvecklingsverksamhet fokuserar på pedagogik och arbetslivssamarbete, och har kopplingar till alla de branscher inom vilka vi utbildar. Utvecklingsverksamheten inkluderar internationellt samarbete. Utvecklingsverksamheten stöds av bidrag från Undervisnings- och kulturministeriet, Undervisningsministeriet, EU:s olika fonder samt olika nationella fonder och stiftelser.

Söker ni en samarbetspart för utvecklingsverksamhet så vänd er gärna till YA med olika idéer och initiativ. Vi samarbetar redan i nuläget med en bred skara av samarbetsparter både nationellt och internationellt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontaktuppgifter

Infopunkt: Tfn: 06-324 2000 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Växeln är öppen må-to kl. 8.00-15.45, fre kl. 8.00-15.00 (Växeln är lunchstängd kl. 11-12)

© Yrkesakademin i Österbotten. All rights reserved.